Národní soutěž fotografie 2024, vyhlášení výsledků

Přinášíme pár fotografií ze slavnostního vyhlášení výsledků Národní soutěže fotografie 2024 v Olomouci. Děkujeme všem, kteří se soutěže zúčastnili a také všem těm, kteří se podíleli na organizaci, převzali záštitu a pomohli soutěž financovat.

Těšit se můžete i na zbytek fotografií z doprovodných výstav v Olomouci, které je ale nejprve třeba upravit, protože neměly prioritu.

Protože se to na místě aktivními fotografy jen hemžilo, vytvořili jsme možnost nahrát i vaše fotografie z Olomouce do speciálního alba. Nebudeme je k ničemu používat, ale je škoda je mít jen doma v počítači a nikomu je neukázat… Máte nějaké fotky? Nahrajte je sem: https://eu.zonerama.com/Link/Open/664a2d37aa78190cbc412548, heslo je: Olomouc2024
Číst dále >

Slavnostní vyhlášení Praha fotografická 2024

15. května 2024 proběhlo na Staroměstské radnici v Praze, za účasti primátora Hlavního města Prahy Bohuslava Svobody a starostky Městské části Praha 1 Terezie Radoměřské ,slavnostní vyhlášení výsledků 28. ročníku soutěže Praha fotografická. Gratulujeme vítězům a oceněným a děkujeme všem za zaslané snímky do soutěže.
Pár fotografií ze slavnostního vyhlášení najdete v našem albu. Číst dále >